Futboll

Dalin rezultatet për lojtarët e Dritës

Njoftim nga FC Drita
Dje klubi jone i eshte nenshtruar testeve ne prag te ndeshjes me Sileksin ne kuader te Europa League dhe sapo kemi marr rezultatet e testeve per COVID-19 dhe te gjithe kemi rezultuar NEGATIV.
Jemi gati per ndeshje!

You Might Also Like