Show Biz

Desa, këngëtarja tashmë e njohur ka lansuar këngën e saj më të re “Kadale Kadal”

Desa e ka nisur shumë e re karrierën e saj  dhe duket se po e vazhdon si është më së miri atë duke sjellë vazhdimisht prodhime të reja në muzikë.

Për vitin 2017, Desa ka menduar qe të debutojë fuqishëm me këngën e saj që është lansuar edhe me videoklip dhe titulli këngës quhet “Kadale Kadal”.

Desa për këngën ‘Kadale Kadal’ thotë se kanë punuar ndoshta më pak se dy javë, por këto dy javë janë përkushtuar shumë që të nxjerrin diçka shumë të mirë edhe të kapshme për veshin e publikut.

 

You Might Also Like