Show Biz

Valerina Berisha zëri i femrës duhet të dëgjohet kudo e të mos injorohet

“Unë jam e fortë, jam ambicioze dhe e di shumë mirë se çfarë dua nëse kjo nuk të pëlqen, atëherë punë për ty”. Femrat si natyrë janë të forta, por ka si qëllim të ndryshojë mënyrën se si bota e percepton forcën. Kemi nevojë për femra në të gjitha nivelet, duke përfshirë  ato që janë në krye, për të ndryshuar dinamikën dhe t’i japin formë bisedës, të sigurohen që zëri i femrës të dëgjohet dhe të mos injorohet.

 

You Might Also Like