Futboll

Drejtorët të lumtur pas fitores

 

Me kërshëri gjatë tërë ndeshjes e kanë përcjellë ballafaqimin në mes të Dritës dhe Feroniklit, por në fund i janë gëzuar fitores.

Drejtorët Feti Murseli dhe Valon Zymberi janë ndarë të kënaqur me atë që ka treguar ekipi i tyre, megjithëse deri në fund as ata as publiku nuk ishin të qetë, ngase rezultati ishte i ngushtë.

Ekipi i Dritës edhe pse pati përballë një ekip shumë të fortë, kampionin në fuqi, shumë mirë diti të menaxhojë lojën deri në fund, andaj gëzimi i tyre ishte i arsyeshëm e këtë e dëshmojnë edhe fotografitë e bëra gjatë dhe pas ndeshjes.

Gjatë ndeshjes

 

Pas ndeshjes

You Might Also Like