Futboll

Drita i kundërvihet Trepçës ’89 me këtë përbërje

Formacioni zyrtarë përballë KF Trepça 89!
Vladica Brdarovski, Esosa Priestly, Almir Ajzeraj dhe Kastriot Rexha mungojnë për shkak të dëmtimeve!
 
 

You Might Also Like