LAJME

Dy policë nderohen me mirënjohje për punën e bërë

Më 04/11/2018 gjatë punës patrulluese dy zyrtarë të stacionit të Kllokotit kishin hasur një person duke vjedhur nafte nga rezervuari i Banjës Nena Naile.

Sot në shenjë  falënderimi stafi menaxhues i  Banjës “Nena Naile’ ka shpërblyer me mirënjohje dy zyrtarët e këtij stacioni Bashkim Jashari dhe Zoran Jeriniq.

Njëherësh ata kanë falënderuar zyrtarët e këtij stacioni për punën që janë duke e bërë në ofrimin e sigurisë për të gjithë qytetaret.

You Might Also Like