Sportet me dorë

Edhe një humbje e thellë e KB Drita

Me fitore jashtëzakonisht të thellë 115 – 48. Bora ka mposhtur Dritën sot, ndërsa ka renditur tash tre fitore dhe ka marrë kreun e renditjes pastër në Ligë të Parë. Bora nuk kishte probleme fare gjatë ndeshjes, ndërsa Drita e pafuqishme u tregua. Anes Gashi me 24 dhe Ty Jefferson me 21 pikë kanë qenë më të dalluarit te Bora në fitore, për të bërë bilancin 3-0. Te Drita me 17 pikë u dallua Laurant Ibrahimi. Me këtë fitore Bora bën bilancin 3-0, ndërsa Drita 0-2.

You Might Also Like