ARSIMI

Fakulteti i Filologjisë ju fton të informoheni rreth programeve studimore (video)

Nëse dëshironi të informoheni rreth programeve studimore dhe mundësive që ofron Fakulteti i Filologjisë, UP, ejani të hënën më 10 korrik 2023, prej orës 16.00-19.00, në sheshin Xhorxh Bush në Prishtinë.

 

You Might Also Like