Sporte të tjera

Federata e Badmintonit e Kosovës u pranua me të drejta të plota si anëtare e Asociacionit Ballkanik të Badmintonit

Federata e Badmintonit e Kosovës u pranua me të drejta te plota si anëtare e Asociacionit Ballkanik te Badmintonit

 

Lajmi i fundit nga Haskovo, Republika e Bullgarisë.

Federata e Badmintonit e Kosovës, sot me datën 25.01.2020 ne Haskovo te Bullgarisë u pranua me te drejta te plota si anëtare e Asociacionit Ballkanik te Badmintonit- BALKAN BADMINTON ASSOCIATION. Shtetet pjesëmarrëse ne ketë mbledhje ishin ne cilësinë e Kryetareve dhe Sekretareve te Përgjithshëm si: Bullgaria si nikoqire, Shqipëria, Turqia, Rumania, Greqia, Maqedonia e Veriut e për çudi Serbia mungoi pa ndonjë arsye. Pas votimit,  Presidenti i Asociacionit Ballkanik te Badmintonit, Prof.Dr. Puzant Kassabian, konstatoi se Federata e Badmintonit e Kosovës pa asnjë vote kundër është pranuar si anëtare fuqiplote e këtij Asociacioni.

Vitin e kaluar me 23 Maj, 2019 Federata e Badmintonit e Kosovës ishte pranuar ne Federatën Botërore te Badmintonit – WORLD BADMINTON FEDERATION dhe ne atë evropiane- BADMINTON EUROPE CONFEDERATION.

Lulzim Haziri

You Might Also Like