Futboll

Futbollistët e Gjilanit ndajnë dhurata për nxënësit e Shkollës “Zija Shemsiu”

Futbollistët e Gjilanit surprizuan fëmijët në shkollën “Zija Shemsiu” në lagjen e Zabelit, në të cilën vijojnë mësimin edhe disa nxënës me nevoja të veçanta. Duke vlerësuar se nuk duhet të ekzistojnë barriera në shoqëri dhe të gjithë jemi të barabartë, fëmijët pranuan disa dhurata modeste dhe morën bluzat e firmosura nga vetë futbollistët

You Might Also Like