Futboll

Gjilani – Drita live

Atmosferë impozante në Stadiumin e Qytetit në Gjilan.

  • Nis ndeshja.

Min. 14 Pas harkimit të Xhevdet Shabanit, Bujar Shabani me kokë gjuan mbi portë.

Min. 17. Neziraj gjuan nga largësia, por topin shkon mbi portë.

Min. 24. Halili i Gjilanit ndëshkohet me karton të verdhë pas ndërhyrjes ndaj Haxhimusës.

Min. 27. Rast i mirë për Dritën, Xh. Shabani gjuan jashtë portës.

Min. 34. Fidan Gërbeshi i Dritës ndëshkohet me karton të verdhë.

Min. 36. Xevdet Shabani proteston, kërkon penalti, gjyqtari Nuza e ndëshkon me karton të verdhë.

Min. 41. Rasti më i mirë në ndeshje, B. Shabani gjuan, por Kaqiu pret.

Min. 43. Goooooooool. 1:0. Nika harkon nga e djathta, Perez gjuan, Perez gjuan me kokë dhe shënon në këndin e djathtë.

Min. 45. Jefferson i Gjilanit ndëshkohet me karton të verdhë.

Min. 45. Gjyqtari jep një minut shtesë.

Mbyllet pjesa e parë.

 

 

You Might Also Like