Gjilan

Gjilani në vendin e 21-të në listën e vlerësimit të transparencës për Komunat e Republikës së Kosovës

Gjilani në vendin e 21-të në listën e vlerësimit të transparencës për Komunat e Republikës së Kosovës.
Parimi i transparencës, vetëm mashtrim deklarativ i qeverisjes komunale në Gjilan.
Kjo ishte e pritshme sepse e njihnim mirë këtë mendësi politike që sot udhëheq me Gjilanin. Është për të ardhur keq në çfarë niveli ka degradue Komuna e Gjilanit, një Komunë e cila aspironte të jetë e matshme me komunat e zhvilluara dhe trasparente si ajo e Rahovecit, Suharekës, Gjakovës, Prizrenit etj.
Gjilani meriton një qeverisje ndryshe, qeverisje e cila ofron zhvillim ekonomik, transparencë maksimale, infrastrukturë që lehtëson jetën e qytetarëve. Gjilani nuk meriton kësisoj, nuk meriton të bie në këtë nivel!
Nazim Gagica, kryetar i degës së AAK-së

You Might Also Like