Futboll

Gjilani tash ka më shumë humbje se sa fitore

Gjilani ka pësuar në ndeshjen me Llapin me rezultat 1:2 dhe kjo është humbja e dhjetë e ekipit kuq e bardh në këtë kampionat. Tashti, Gjilani më shumë ka humbje se sa që ka fitore, ngase nga 27 ndeshje të zhvilluara, Gjilani ka 9 fitore, 8 barazime dhe 10 humbje. Gjilani, që është për momentin në pozitën e shtatë në tabelë edhe më tej është jashtë zonës së barazhit, por kundërshtarët po afrohen. Gjilani ka tubuar 35 pikë dhe edhe më tej ka goldallim negativ.

Megjithëse në këtë xhiro kanë mbetur të zhvillohen edhe disa ndeshje, Gjilani nuk mund ta humb pozitën e shtatë në tabelë. Ekipi ii Gjilanit në ndeshjen e radhës e pret ekipin tejet në formë të Prishtinës dhe pritet që ky për ta të jetë një ballafaqim shumë i vështirë:

Ja tabela jokomplete e xhiros së 27:

You Might Also Like