Sporte të tjera

Gjimnazi “Xhavit Ahmeti” e SHMU “Sadullah Brestovci” të parët në garat komunale të shahut

Nxënësit e Gjimnazit “Xhavit Ahmeti” të parët në garat komunale të shahut

Sukseset e nxënësve të Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti” nuk kanë të ndalur. Edhe një ekip kampion u shpall këtë të martë. Ekipi i Shahut në finale të garave komunale mundi ekipin e shkollës “Don Bosko”.

Garat u mbajtën  në Shkollën “Sadulla Brestovci” në Gjilan, ku ekipi i Gjimnazit Natyror përbëhej nga garuesit Anilë Zuzaku,  Melisë Fetahu, Gert Bajrami, Milot Haziri, Blerand Ajeti dhe Alpi Sahiti.

Përzgjedhës i ekipit dhe njëherit edhe trajner ishte profesori i Kulturës Fizike dhe Sportit, Blerim Shala.

Ndryshe, garat u mbajtën edhe për Shkollat e Mesme të Ulta, ku vendi i parë i takoi Shkollës “Sadulla Brestovci”, e cila në finale mundi Shkollën “Don Bosko”.

Ekipet fitues do t’a përfaqësojnë Gjilanin në garat rajonale.

 

You Might Also Like