Sportet me dorë

Ja sa do të kushtojnë biletat për ndeshjen Franches Montagnes – Drita

Ndeshja e vlefshme për CEV Cup, ndërmjet ekipit zviceran VFM ( Voleyball Franches Montagnes) dhe Dritës së Gjilanit që luhet në kuadër të 1/32 së finales, ka zgjuar një interesim të shtuar në taborin zviceran, ku janë bërë të gjitha përgatitjet për këtë ndeshje.

jeudredi_gjilan_151216

Ndryshe, klubi zviceran ka edhe forma të tjera të organizimit, si ato për çifte, që kushtojnë prej 120 franga zvicerane dhe për një person në shumën prej 70 frangave ku janë të përfshira prezantimi i ekipës dhe bari i pijeve, ushqimi, pijet dhe hyrja. Ekipi zviceran te ky grup ka paraparë lirime për anëtarët e Klubit të Fair Play, sponsorët dhe poseduesit e kartelave të anëtarësisë.

Ndeshja e kthimit do të luhet më 22 dhjetor në Palestrën e Sporteve “Bashkim Selishta – Petriti” në Gjilan.

You Might Also Like