Gjilan

Ka ndërruar jetë profesori Reshat Rexhepi

Ka ndërruar jetë Profesori Reshat Rexhepi.
Lajmi është bërë i ditur nga ana e familjarëve të tij.

NJOFTIM MORTOR:

Me pikëllim të thellë dhe zemër të thyer, të dashur familjarë, miq,kolegë e dashamirë ju njoftojmë se sot me datë 11.12.2022 ndërroj jetë më i dashuri jonë Pro.Ecc.Reshat Faik REXHEPI

Ka ndërruar jetë Profesori Reshat Rexhepi.
Lajmi është bërë i ditur nga ana e familjarëve të tij.

NJOFTIM MORTOR:

Me pikëllim të thellë dhe zemër të thyer, të dashur familjarë, miq,kolegë e dashamirë ju njoftojmë se sot me datë 11.12.2022 ndërroj jetë më i dashuri jonë Pro.Ecc.Reshat Faik REXHEPI

You Might Also Like