Futboll

Kapiteni Ardian Limani ka disa fjalë për bashkëlojtarët

Përfundimi i një sezoni të vështirë, por që në fund arrijmë garat europiane.
Le të japim më të mirën në ndeshjet e ConferenceLeague dhe të vazhdojmë përpara së bashku!
Falemnderit për të gjithë ju që na përkrahët gjatë këtij rrugëtimi.
Shihemi në korrik!
Ardian Limani

You Might Also Like