Gjilan

Kërkohet zgjidhje rreth problematikës për qytetarët e Kosovës Lindore, për tu paisur me dokumentacion

Zyrja për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanovc, ka mbajtur takimin e radhës, duke diskutuar rreth problematikës për tu paisur me dokumentacion qytetarët e Kosovës Lindore, që jetojnë në Republikën e Kosovës.

Ky takim është mbajtur në zyret e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ku i pranishëm ishte edhe deputeti Luan Aliu, i cili ka parë nga afër gjithë procesin dhe në këtë takim është diskutuae gjetja e zgjidhjes përfunsimtare të kësaj problematike.
Vazhdojnë takimet e grupit punues për gjetjen e zgjidhjes përfundimtare të problematikës rreth pajisjes me dokumentacion për qytetarët e Kosovës Lindore, që jetojnë në Republikën e Kosovës shumë shpejt pritet të ketë rezultate konkrete për këtë çështje.

You Might Also Like