Futboll

Kjo është përbërja startuese e Gjilanit

Në ballafaqimin që pritet të nis pas pak castesh ndërmjet Ferizjat dhe Gjilanit, e cila do të zhvillohet në Ferizaj, ekipi kuq e bardhë pritet të startojë me këtë përbërje:

Haxhihamza, Kastrati(C), Rapa, Jackson, Frashëri, Useini, Shabani, Jonuzi, Greca, Progni, Bušič.

 

Në bankën rezervë do të jenë:

 

Ruçi,Shameti, Kqiku ,Aziz, Kosumi, Razak, Hajdari.

 

Për rrjedhën e ndeshjes dhe deklaratat pas saj do t’ju njoftojmë pas përfundimit të ndeshjes.

You Might Also Like