Viti

Kryetari Sokol Haliti priti në takim komandantin e KFOR-it, kolonel Nicola Perrone

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur sot në kabinetin e tij komandantin e KFOR-it, kolonel Nicola Perrone. Kryetari Haliti ka falënderuar kolonelin Perrone për bashkëpunimin e ndërsjellët që ka KFOR-i dhe angazhimin e madh në garantimin e sigurisë për qytetarët e komunës së Vitisë. I pari I komunës së Vitisë Sokol Haliti e ka njoftuar mysafirin për projektet e komunës të cilat ka planifikuar për t’i realizuar gjatë këtij viti, e që janë ne interes të përgjithshëm për qytetarët e komunës së Vitisë .

E  komandanti i ri i KFOR-it, kolonel Nicola Perrone, ka falënderuar kryetarin Haliti për takimin dhe ka potencuar se misioni i KFOR-it në Kosovë është për ruajtjen e sigurisë së qytetarëve, njëkohësisht një bashkëpunim me të gjitha institucionet e vendit, duke përfshirë komunat, organet e sigurisë, Policinë e Kosovës, FSK-në dhe gjitha institucionet tjera në vend. Kryetari Sokol Haliti, ka nderuar kolonelin me një plaketë në shenjë mirënjohje për gjithë bashkëpunimin me komunën e Vitisë.Aziz Zuka

You Might Also Like