Sportet me dorë

KV Drita vazhdon serinë e fitoreve

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 17-të
KV DRITA 3-1 KV FUSHE KOSOVA
(25:22,25:11,19:25,25:21)
KV DRITA
Loresa AVDYLI: 23 pikë
19 të fituara nga 42 sulme me 45%,
4 Blloka dhe
6 pikë të humbura.
Dhuratë SYLEJMANI:19 pikë
16 të fituara nga 40 sulme me 40%,
31 pranime me 55%,
3 Shërbim dhe
9 pikë të humbura.
Valmira RAMADANI:12 pikë
8 të fituara nga 13 sulme me 62%,
4 Blloka dhe
2 pikë të humbura.
Ceren YILMAZ: 7 pikë
3 të fituara nga 5 sulme me 60%,
3 Blloka,
1 Shërbim dhe
2 pikë të humbura.
Venera KADRIU : 7 pikë
2 të fituara nga 21 sulme me 10%,
1 Blloka,
4 Shërbim dhe
7 pikë të humbura.
Melek ERBUĞA:2 pikë
2 të fituara nga 7 sulme me 29%,
3 pikë të humbura.
Adelajda PRENGA:
11 pranime me 73% dhe
2 pikë të humbura.

You Might Also Like