Sporte të tjera

Lenë Osmani për të dytën herë radhazi shpallet pingpongistja më e mirë U-19

Lenë Osmani për të dytën herë me radhë është shpallur pingpongiste e vitit në Kosovë për kategorinë nën moshën nëntëmbëdhjetëvjeçare.

Edhe sivjet është mbajtur ceremonia e shpalljes së lauretëve për vitin 2022, kurse pingpongistes gjilanase për të dytin vit rradhazi i është ndarë çmimi sportiste e vitit për kategorinë U19. Laurate shpallet edhe me ekipin Kpp”Drita” Senior – Kampion i Superligës së Kosovës dhe Kupës së Kosovës. Në vitin 2023, Lenë Osmani do t’i mbroj ngjyrat e dy klubeve më të suksesshëm të Kosovës: Kpp”Drita” Senior dhe Kpp”Lidhja e Prizrenit” Junior.

You Might Also Like