Sportet me dorë

Këta janë fituesit e garave komunale shkollore në basketboll

Në palestrën e sporteve ,,Bashkim Selishta-Petriti” në Gjilan u mbajtën garat komunale në Basketboll për Shkollat e Mesme të Ulëta dhe Shkollat e Mesme të Larta për meshkuj dhe Femra dhe u arritën këto rezultate:

Shmu-Meshkuj

Vendi i parë : Hello Academy of Education

Vendi i dytë: Don Bosko

Shmu Vajza

Vendi i parë :Thimi Mitko

Vendi i dytë: Hello Academy

Shml Meshkuj

Vendi i parë: Gjimnazi natyror ,,Xhavit Ahmeti ”

Vendi i dytë: Shmlm,,Shkolla Mjekësisë Dr. Asllan Elezi

Shml Vajzat

Vendi i parë : Gjimnazi natyror,,Xhavit Ahmeti ”

Urime dhe suksese tutje Shkollave tona në garat Regjionale

You Might Also Like