Futboll

Mezani: Skuadra tregoi profesionalizëm kur nuk isha këtu – Jemi gjithë të bashkuar për objektivin e Gjilanit

“Kisha arsyet e mia për çka kam munguar. E rëndësishmja është se tash jam këtu dhe se skuadra ka patur rezultate pozitive edhe gjatë kohës sa nuk isha këtu dhe kjo dëshmon se ata kanë treguar profesionalizëm dhe gjithsecili ka marrë përgjegjësitë e veta. Fitorja ndaj Drenicës kishte vështirësitë e veta, por shumë e merituar. Kemi një grup i cili po na plotësohet çdo ditë e më shumë dhe kur ka shumë futbollistë do të thotë që është vështirësi e imja për të zgjedhur” – Gentjan Mezani, kryetrajner i SC Gjilani

You Might Also Like