Futboll

Gjilani shënon ngritje në tabelë

Gjilani që qysh në xhiron e parë kishte pësuar humbje të thellë, me fitoren 3:0 ka shënuar ngritje në tabelë, duke përmirësuar edhe goldallimin. Tashti Gjilani ka një fitore dhe një humbje, tri pikë dhe me goldallim 4:4, që atë përkohësisht e rëndit në pozitën e pestë.

Ja tabela jo e plotë e xhiros së dytë:

You Might Also Like