Futboll

Morina: Fituam e shpërdoruam raste

Arbnor Morina është ndarë i kënaqur me pjesën e parë të ekipit të tij, por jo edhe me pjesën e dytë, në të cilën ka dominuar Drenica.

“Drenica dëshmoi se është ekip i konsoliduar dhe shumë standard në lojë dhe pjesa e dytë i ka takuar aty. Ne patëm kundërsulme, por nuk i konkretizuam rastet. Ekipi e mirë me një gjysmë rasti të dënon e ne po shpërpërdorojmë shumë raste”, ka thënë Arbnor Morina, kryetrajner i Gjilanit.

You Might Also Like