Futboll

Mervan Bejtullahu do ta drejtojë ndeshjen për kupë Dukagjini – Drita

Federat e Futbollit të Kosovës, sot ka bërë tërheqjen e shortit për delegimin e gjyqtarëve për 1/4 e Kupës së Kosovës.

Dukagjini-FC Drita, do të luhet ditën e mërkure në Klinë dhe shorti ka rënë që Mervan Bejtullahu, të jetë referi kryesorë në këtë ndeshje.

Ndeshja do të luhet në Klinë, ditën e mërkure duke filluar nga ora 13:00, në stadiumin 18 Qershori.

You Might Also Like