ARSIMI

Ndërroi jetë në Gjermani arsimtari Musa Sahiti

Ka ndërruar jetë në Gjermani arsimtari nga Gjilani, Musa Sahiti

Ka ndërruar jetë në Gjermani, në moshën 66-vjeçare arsimtari nga Malisheva e Gjilanit, Musa Sahiti.

Njoftimin e ka publikuar faqja ‘Malisheva Gjilani’ në facebook.m

“Me dhimbje të thellë ju noftojmë se sot ka ndërruar jetë në Gjermani, arsimtari Musa Banush Sahiti, babai i Besarit dhe Besimit nga Malisheva”.

Për varrim ju njoftojmë me vonë.

You Might Also Like