KRONIKË E ZEZË

Ndezi zjarr te varrezat

“Shkaktim i rrezikut të përgjithshëm”

Me 13 shtator 2021, rreth orës 16:15, Policia e Kosovës në Kamenicë, është njoftuar se në fshatin Krilevë- komuna Kamenicë , saktësisht te varrezat është ndezur një zjarr nga persona tani për tani te panjohur i cili ka përfshirë mbi dhjet (10) hektar hapësirë në te cilën kane qene te mbjella lloj i drurit “Paullonia” si dhe pemë të ndryshme të pronarëve të ndryshëm.

Njësia policore dhe zjarrfikësit kanë dal në vendin e ngjarjes kanë fikur zjarrin .

Ne lidhje me rastin është njoftuar prokurori dhe rasti i dedikohet njësisë së hetimeve.

Policia e Kosovës vazhdon ti thërras dhe apeloj qytetarët që të jenë të kujdesen dhe në as një mënyrë mos të ndezin zjarre në hapësira të hapura, në të kundërtën do të përgjigjen penalisht.

You Might Also Like