Arti pamor

Në Gjilan u hap Ekspozita “Ekzistenca” me punime të dhjetë artistëve nga mërgata

 

 

 

Me ekspozitën “Ekzistenca” me punime nga 10 artistë tanë nga mërgata, e me të cilën i është uruar mirëseardhje bashkatdhetarëve tanë, që përkohësisht punojnë jashtë Kosovës.

“Përmes kësaj ekspozite, në Galerinë e Qytetit u shfaq një pasqyrim figurativ i ekzistencës përmes veprave të zhanreve e teknikave të ndryshme si: pikturë, instalacion, videoart dhe vizatim”, ka thënë Alban Hyseni, kryetar i komunës së Gjilanit.

 

You Might Also Like