Gjilan

Një uikend me lajme të qeta nga Gjilanit si përket përballjes me pandeminë #COVID-19

#Dita149. Një uikend me lajme të qeta nga Gjilanit si përket përballjes me pandeminë #COVID-19. Por, patrullimi i xhandarëve serbë në Karaçevë, e prishi qetësinë. E kemi 1 të infektuar, 1 të shëruar, 577 të infektuar në total,, 373 të shëruar, 183 raste aktive dhe 21 të vdekur. Mostra në pritje i kemi 99.

Apeloj që t’i respektoni masat mbrojtëse, maskat, distancën sociale dhe mbajtjen e higjienës kundër virusit të panjohur. Virusi nuk pyet çka e kush je. Të rrëzon përtoke e të merr me vete nëse nuk ruhesh!

You Might Also Like