Gjilan

Oda e Stomatologëve të Kosovës ngushëllon familjen Sefiu

Oda e Stomatologëve të Kosovës ka shprehur ngushëllime për vdekjen e stomatologut gjilanas.

Në këto momente të vështira për familjen Sefiu, Oda e Stomatologëve të Kosovës në emër të gjithë kolegëve stomatolog shpreh ngushëllimet e saja të sinqerta familjes Sefiu, ka shkruar OSK në Facebook.

Njoftim!

Me pikëllim të thellë njoftojmë për ndarjen e papritur nga jeta në moshën 34 vjecare të kolegut tonë Dr.Rasim Sefiu– specializant në lëminë e parodontologjisë dhe mjekësisë orale.

Në këto momente të vështira për familjen Sefiu, Oda e Stomatologëve të Kosovës në emër të gjithë kolegëve stomatolog shpreh ngushëllimet e saja të sinqerta familjes, të afërmeve, miqëve dhe gjithë atyre që njohën kolegun Sefiu.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për të!

You Might Also Like