OPINION

Po vije koha e Behgjet Pacollit, kryeministër

blerti Shkruan: Bleart Gashi –

Koha e Behgjet Pacollit po vije, ai kësaj radhe duhet të udhëheq Kosovën, ngase me të kryeministër, Kosova do të ec përpara. Në këtë kohë, kur praktikisht nuk kemi asgjë funksionale, duhet një zgjidhje dhe u dëshmua se ata që e udhëhoqën Kosovën nuk e bënë një gjë të tillë, andaj e vetmja alternativë mbetet që vendi duhet të qeveriset nga Behgjet Pacolli. Kjo është e vetmja rrugë që Kosova me sukses të ec drejt Bashkimit Evropian dhe integrimeve euro-atlantike. Për të arritur këto qëllime madhore, këtë besim atij duhet t’ia japin qytetarët e Behgjet Pacolli do të dëshmojë se është një kryeministër proaktiv, dinamik dhe të cilit i interesojnë vetëm rezultatet në fund të vitit dhe ai këtë punë do t’a bënte më mirë se liderët tjerë, që aktualisht i ka Kosova, kurse AKR, të cilën ai do t’a udhëheq edhe në të ardhmen do të jetë edhe më e fuqishme dhe nëse i duhet  do të jetë në gjendje të gjejë partnerin për qeverisje të ardhshme”.

You Might Also Like