Kamenicë

Rrihen fëmijët

Gjilan, 23 Gusht 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, njofton opinion publik se pasi ka pranuar informatat se një fëmijë rreth moshës 11 vjeç, i nacionalitetit serb ka marrë lëndime trupore, prokuroria në bashkëpunim me policinë menjëherë kanë ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme hetimore, me ç’rast janë identifikuar dy fëmijë rreth moshës 11 vjeç, të cilët dyshohet se kanë sulmuar fizikisht viktimën.

 

Viktima ka pësuar lëndime të lehta trupore, për të cilat ka kërkuar ndihmë mjekësore dhe është trajtuar në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Kamenicë.

 

Pasi që këto veprime janë kryer nga fëmijë nën moshën e përgjegjësisë penale, lidhur me rastin është njoftuar Qendra për Punë Sociale në Kamenicë.

 

 

You Might Also Like