Libri

Shkrimtari Nazmi Rrahmani do të jetë mysafir i “Vjeshtës Letrare të Gjilanit”

Kësaj të shtuneje, më 9 dhjetor 2023, ora 12:00 në Bibliotekën “Fan S. Noli” në Gjilan MYSAFIR I “VJESHTËS LETRARE TË GJILANIT” ROMANSIERI YNË I MIRËNJOHUR DHE BOTUESI NAZMI RRAHMANI … autor i romaneve me të cilat u shoqëruam për 6 dekada, duke i lexuar, qoftë si lektyrë shkollore, në nivelin e mesëm të arsimit e, edhe në atë universitar, ku u mbrojtën dhjetëra e dhjetëra diploma, tituj universitarë, po u shkruan dhe libra …

You Might Also Like