Sportet me dorë

Java e parë dhe e dytë e Ligës “Luigj Gurakuqi” në Volejboll do të zhvillohet në Gjilan

Java e Parë dhe e Dytë e Ligës Unike të Volejbollit “Luigj Gurakuqi” në konkurrencën e fermave do të zhvillohet në Gjilan e ku pjesëmarrëse janë dy ekipe nga Kosova dhe dy të tjera nga Shqipëria.

Drita e Gjilanit, Fushë Kosova, Partizani i Tiranës dhe Pogradeci Volejboll do të ndeshen në dy ballafaqimet e para sipas këtij orari:

You Might Also Like