Gjilan

Të gjitha rrugët në Gjilan janë të hapura dhe të kalueshme

Gjilan, 10 dhjetor 2017 – Pas reshjeve të borës, operatori i kontraktuar nga Komuna e Gjilanit është duke punuar në terren dhe të gjitha rrugët janë të kalueshme deri në këtë moment.

Komuna njofton opinionin deri tani nuk është paraqitur asnjë problem, përfshirë hyrje daljet, të gjitha rrugët brenda qytetit dhe fshatrave, e as në ato ndërkomunale.

Qytetarët që eventualisht mund të hasin në ndonjë problem, luten që të kontaktojnë numrin kujdestar të Komunës cili është i hapur 24 orë: +37744291537.​

You Might Also Like