Gjilan

Vali Ranch Resort mirëpret shkollarët e vegjël

Sot patëm nderin që të kemi mysafir në Resortin tonë, klasët e para nga shkolla Fillore “Thimi Mitko”, të cilët patën Festën e Abetares”, bëhet e ditur nga Vali Ranch Resort.
“Vali Ranch, iu uron suksese të gjithë nxënësve dhe i falënderon për vizitën. Vali Ranch, vend i të gjithëve”.

You Might Also Like