Futboll

Vllaznia fiton ndeshjen në tavolinë

Komisioneri i Garave i FFK-s dje pas grumbullimit dhe shqyrtimit të materjaleve relevante nga ndeshja kapionale e Ligës së Parë të futbollot e zhvilluar ne Kastriot në mës të KEK-ut vendas dhe Vllaznisë së Pozharanit e që u ndërprerë për shkak të sulmit ndaj gjyqtarit ansor Jakupi është ndërprerë te rezultati 2:0 në minutën e 61 vendosi që pëerë këtë ndërprerje është fajtor organizatori i kësaj ndeshjeje përkatësisht KEK0u dhe e njejta është regjistruar me rezultat zyrtar 0:3 për skuadrën pozharanase.

Ndyshe në minutën e 61 të ndeshjës një tifoz vendas i mbështetur edhe me disa të ytjerë kanë godit me gur referin ansor i cili nga lendimet e marra nuk ishte në gjendje të vazhdoj lojën e=dhe e njejta ishte ndërprerë. E Fderata e Futbollit të Kosovës ka publikuar vendimin për ndeshjen e ndërprerë ndërmjet KEK-ut dhe Vllaznisë së Pozheranit, pranë rezultatit 2:0. Komisari i Garave ka vendosur që këtë ndeshje ta fitojë Vllaznia, 3:0. Takimi i zhvilluar në Kastriot ishte ndërprerë për shkak të sulmit në gjyqtarin Jakup Gashi.Aziz Zuka

 

You Might Also Like