Gjilan

VV bisedon edhe me tregtarët

Edhe në Tregun e Qytetit e gjetëm frymën që do e sjell ndryshimin më 17 tetor.
Kryetari Alban Hyseni, bashkë me kandidatët për asamble Ismajl Kurteshi, Anila Tusha Kastrati, Sebahate Arifi, Naser Sejdiu e Krenare Latifi Kqiku, pasi u njoftuan me shqetësimet e tregtarëve që takuan aty, u zotuan në zgjidhjen e problemeve të tyre. Tregtarët i siguruan se tregun do ta bëjmë funksional dhe me kushte më të mira për ta.
17 tetori do jetë data e fillimit të ndryshimeve pozitive në Gjilan!

You Might Also Like