Komunikacion

Zgjerimi i rrugës “Hamdi Kurteshi” – 2.4 milionë euro (video)

 

 
Tashmë e kontraktuar. Punimet do të rifillojnë sapo të krijohen kushtet atmosferike.
Njëra nga rrugët më të frekuentuara dhe më të rëndësishme për hyrje-dalje nga Gjilani.
– Rrugë katër korsi;
– Trotuar në dy anët e rrugës;
– Shteg për biçikleta;
– Infrastrukturë nëntokësore (përfshirë edhe zhvendosjen e kabllove elektrike në kanale nëntokësore).
Bashkë me Kryeministrin Kurti me 1 dhjetor 2023, kemi vënë gurthemelin e këtij projekti. Punimet pritet të përfundohen brenda vitit 2024!

You Might Also Like