Gjilan

Zhegra, pritje madhështore për Albin Kurtin

Fshati Zhegër pritje madhështore i kanë bërë kandidatit për kryeministër të Kosovës, Albin Kurti.

Qindra qytetarë kanë marrë rrugën për Shkollën Fillore “Agim Ramadani” për ta takuar Albin Kurtin dhe për të treguar edhe një herë se Zhegra do të votoj për ndryshim. Zhegra e ka ndarë mendjen, të vendosur për të vetëvendosur.

You Might Also Like