Futboll

𝐙𝐚𝐛ë𝐫𝐠𝐣𝐚: 𝐆𝐣𝐢𝐥𝐚𝐧𝐢 𝐤𝐥𝐮𝐛 𝐦𝐞 𝐯𝐥𝐞𝐫𝐚 𝐭ë 𝐦ë𝐝𝐡𝐚, 𝐬ë 𝐛𝐚𝐬𝐡𝐤𝐮 𝐝𝐫𝐞𝐣𝐭 𝐬𝐲𝐧𝐢𝐦𝐞𝐯𝐞 𝐭ë 𝐦ë𝐝𝐡𝐚

𝐙𝐚𝐛ë𝐫𝐠𝐣𝐚: 𝐆𝐣𝐢𝐥𝐚𝐧𝐢 𝐤𝐥𝐮𝐛 𝐦𝐞 𝐯𝐥𝐞𝐫𝐚 𝐭ë 𝐦ë𝐝𝐡𝐚, 𝐬ë 𝐛𝐚𝐬𝐡𝐤𝐮 𝐝𝐫𝐞𝐣𝐭 𝐬𝐲𝐧𝐢𝐦𝐞𝐯𝐞 𝐭ë 𝐦ë𝐝𝐡𝐚

“Ndjehem i privilegjuar që kam arritur marrëveshje me Gjilanin, një klub me shumë seriozitet dhe shumë vlera”.

“Do të jap gjithçka nga vetja ime për këto ngjyra dhe për t’i arritur objektivat që ka vendosur klubi”.

“Tifozëve të zjarrtë “Skifterave” i’u premtoj angazhim maksimal dhe urojmë që së bashku të jemi në çdo sfidë”.

“Evropa po na pret, kemi punë për të bërë, më pas do të vjen radha edhe për Superligën”.

You Might Also Like