Futboll

Baton Zabërgja përforcimi më i ri i Gjilanit

Sport Club Gjilani komunikon angazhimin e futbollistit Baton Zabërgja.

Marrëveshja e nënshkruar është e vlefshme për dy vite dhe me mundësi vazhdimi.

21 vjeçari, i cili luan në pozitën e sulmuesit të krahut vjen nga radhët e KF Drenica dhe është reprezentues i rregullt i Përfaqësueses U21 të Kosovës.

Të gjithë në SC Gjilani i urojnë mirëseardhje Batonit dhe i dëshirojnë sukses në objektivat që klubi ka vënë para, duke nisur nga garat ndërkombëtare.

You Might Also Like