Futboll

𝐙𝐞𝐤𝐚: 𝐃𝐨 𝐭𝐚 𝐝𝐣𝐞𝐫ë𝐬𝐢𝐬 𝐦𝐞 𝐤𝐫𝐞𝐧𝐚𝐫𝐢 𝐤ë𝐭ë 𝐟𝐚𝐧𝐞𝐥𝐥ë

 𝐙𝐞𝐤𝐚: 𝐃𝐨 𝐭𝐚 𝐝𝐣𝐞𝐫𝐬𝐢𝐬 𝐦𝐞 𝐤𝐫𝐞𝐧𝐚𝐫𝐢 𝐤ë𝐭ë 𝐟𝐚𝐧𝐞𝐥𝐥ë

“I falenderoj të gjithë për mbështetjen, përkrahjen dhe rrespektin që ma kanë bërë te Gjilani”.

“Do ta djersit me nder dhe krenari këtë fanellë. Këtë mbështetje do t’ua kthej me angazhim maksimal për rezultate të ekipit”.

“Gjilani është një qytet i sportit dhe unë jam rritur në frymën e dashurisë për sportin”.

“Mezi pres të bëhem bashk me “Skifterat” dhe të marshojmë drejt objektivave që ka vendosur klubi”.

You Might Also Like