Gjilan

A do t’i shtohet Gjilanit edhe një kandidat për kryetar

Partia e Drejtësisë, dega në Gjilan, së fundi është duke e diskutuar kandidimin për Kryetar Komune MSc. Gëzim Shala, njohës i mirë i fushës menaxheriale, sistemit shëndetësor në përgjithësi, por edhe njohës i mirë i zhvillimeve politike në vend.
Mbetet të konfirmohet brenda partisë dhe nga i përfoluri brenda këtij subjekti.
Koha e fundit për certifikim akoma është në dispozicion, andaj siq duket do të kemi edhe një kandidat potencial në këto zgjedhje lokale në Komunën e Gjilanit.
Në takimin tonë me të shumë përfolurin z.Gzim Shala, kemi marrë përgjigjje se nuk e kam vendosur akoma, dhe se mbetet të shqyrtohet edhe brenda subjektit politik që i takoj.
Gjithsesi mbetet të shihet deri në momentet e fundit.
 
 

You Might Also Like