Gjilan

AAK kujton e nderon dr. Xhavit Ahmetin

Kujtojmë e nderojmë sot veprimtarin e dalluar të çështjes kombëtare, njeriun vizionar e të urtë, shkenctarin dhe kimistin më të madh që kishte regjioni, Prof.Dr. Xhavit Ahmeti.
Profesor Ahmeti ishte i dalluar në secilën pikëpamje. I dashur për të gjithë, i pa nënshtruar e këmbëngulës për të drejtat e shqiptarëve. Të qenit aktiv në jetën politike të kohës, profesor Ahmeti përveç që dha shumë, u bë edhe model për shumë gjenerata të më pastajme.
Jeta dhe vepra e tij le të shërbejnë si udhërrëfyese për ne e për breza të tërë!

You Might Also Like