Gjilan

Alban Hyseni nuk është më deputet në Kuvendin e Kosovës

Alban Hyseni, që është zgjedhur kryetar i Gjilanit nuk është më deputet në Kuvendin e Kosovës. Ai sot ka firmosur dokumentin e dorëheqjes së tij, ku ka shkruar:

 

Sot firmosa dokumentin e dorëheqjes nga pozita e deputetit. Ju faleminderit të gjithë kolegëve pa dallime partiake, për bashkpunimin gjatë kësaj periudhe.

Tani na presin detyra të reja dhe hapjen e një kapitulli të ri për Komunën e Gjilanit.

 

You Might Also Like