Gjilan

Babi raporton në polici se i është zhdukur vajza

Sipas raportit të Policisë së Kosovës një vajzë është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendodhjen e saj.

Rastin e ka raportuar babi i vajzës, ndërsa ngjarja ka ndodhur në fshatin Livoq i epërm, në Gjilan.

“Fsh. Livoq i Epërm, Gjilan, 30.07.2021 – NN. Ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se vajza e tij, është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin e policisë.

 

You Might Also Like