Kamenicë

Dardanapress mbanë tryezën lidhur me transparencën e Kuvendit Komunal

Read More...

Viti

Kuvendi komunal i Vitisë miratoi buxhetin komunal për vitin 2023-2025  

Read More...

Viti

Vitia po bëhet me inkubator biznesi, që do të mundësojë përgatitjen e gjeneratave të reja për tregun e punës

Read More...

Viti

Nisin punimet në asfaltimin e rrugës Viti-Sllatinë e Ulët

Read More...

Viti

KPF mbajti mbledhjen e rregullt ku u diskutua për projekt buxhetin e vitit 2023

Read More...

Viti

A do t’i hap dyert të hënen  çerdhja për  fëmijë  “Gëzimi Ynë” në Viti

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Ndërroi jetë afaristi gjilanas, Basri Kqiku

Read More...

Viti

Kryetari i Vitisë, Sokol Haliti, së bashku me  bashkëpunëtor, priti sot në takim Ministrin e Kulturës, Hajrulla Çeku me delegacionin e tij

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Djegia e fushës, akt i shëmtuar

Read More...

Kamenicë

Shpallja ” Park nacional ” i zonave të brezit kufitar ka dimension të gjerë kombëtar dhe shtetëror

Read More...